Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2013 07:13 - любопитни новини
Автор: marina13 Категория: Новини   
Прочетен: 649 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди няколко дни излезе слух, че bTV подготвя нов сезон на "Survivor" за есенния сезон. До месец предстои да бъде потвърдена или отхвърлена тази новина.

От броени часове се върти и рекламна кампания на още един нов проект на bTV - "Звезди объркват Африка". Повече информация за него очаквайте скоро.

Третият сезон на "България търси талант" е възможно да не започне тази есен по bTV, а напролет, противно на първоначалната информация.

TV7 подготвя за есента нов сезон на "Къртицата", ново риалити - "Музикалната ферма", поне три собствени сериала, както и втори сезон на "Дървото на живота", с които ще се опитат да надминат рейтинга на Нова Телевизия, чиито козове ще са "VIP Brother" и "X Factor".

За пореден телевизионен сезон, Нова Телевизия няма да инвестира в български сериали, като единственият такъв ще е продължението на "Етажна собственост".

По БНТ 1 стартира новия сезон на "Под прикритие" през септември, като той ще запази неделното си разписание.

От медиата работят също така по създаването на няколко нови сериала - "Escape", както и крими драмата "Четвърта власт", която стартира също през септември, като вече усилено се рекламира.

Каналът FOX продължава да повишава успехите си с всеки месец. Най-гледаните сериали са премиерата на "Демоните на Да Винчи" ("Da Vinci"s Demons"), "Живите мъртви" ("The Walking Dead"), новите епизоди от които се излъчват само ден след официалната им премиера в САЩ, а също и "Падащи небеса" ("Falling Skies").

Друг канал на FIC Bulgaria също бележи най-добрите резултати от създаването си именно през изминалия месец юни - кулинарният 24 Kitchen.

Очаквайте по bTV:
- на 18-ти юли (четвъртък), точно в 15:00 ч. е финалът на телемунделата "Призракът на Елена" ("El Fantasma de Elena");
- от 19-ти юли, петък, всеки делничен ден, от 15:00 ч., медиата ще излъчва епизодите от премиерния индийски сериал "Цветовете на любовта" ("Sapna Babul Ka... Bidaai").
Българският сериал на bTV - "Столичани в повече" излиза начело в класацията на най-гледаните ТВ програми през юни. От развлекателните програми в първите десет попадат още сериалите "Времето лети" ("Цyle Bir Geзer Zaman Ki"), "Далас" ("Dallas") и други. Повече информация ще откриете в официалнотопрес съобщение.
Иван Черкезов, Анн-Джи, Ангел Заберски, Румънецът и Преслава Пейчева се съревновават не за едно, а за цели две първи места следващата седмица в "Черешката на тортата". За първи път в шоуто победителите на седмицата ще бъдат двама, но в крайна сметка справедливият шеф Манчев ще даде пакета само на един. Надпяване, музикален клип и течен азот за десерт са част от изненадите в предаването.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marina13
Категория: Новини
Прочетен: 235835
Постинги: 156
Коментари: 2
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930